De Rusalii la Istanbul

TURCIA

ISTANBUL „POARTA ORIENTULUI”

 

19 - 22 iunie 2021

 

Tarif: 375 euro/persoana

 

Ziua 1. Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 07:40, pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 9:40 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul. Aterizam in Istanbul la ora 11:30, singurul oras din lume ce se intinde pe doua continente. Incepem descoperirea orasului cu centrul vechi - Piata Sultanahmet unde vom vizita Hipodromul si Moscheea Albastra renumita pentru cele 6 minarete ale sale. Dupa-masa program liber in Marele Bazar, unde puteti gasi o gama larga de bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii si magazine de vechituri. Cazare in Istanbul la hotel 3*.

 

Ziua 2. Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Palatul Dolbamahce, apoi ne intoarcen in centrul vechi unde vom vizita Palatul Topkapi – simbolul imperiului otoman, cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor, Aya Sophia – vechea bazilica bizantina si Basilica Cisterna. Program liber pentru plimbare in golful Cornului de Aur. Seara cazare in Istanbul la hotel 3*.

 

Ziua 3. Mic dejun. Continuam vizita in Istanbul cu Moscheea Suleyman, cel mai inalt punct al orasului.  Optional excursie cu vaporul pe Bosfor. Ne deplasam pe malul asiatic pana la podul Fatih, al doilea pod magnific al stramtorii si revenim pe tarmul european admirand panorama superba a celor doua maluri. Se viziteaza Bazarul Egiptean, cunoscut ca Bazarul de Condimente. Program liber. Seara cazare in Istanbul la hotel 3*.

 

Ziua 4. Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 15:00 deplasase spre aeroport. Decolare din Istanbul la ora 18:50, aterizare in Cluj-Napoca la ora 20:30.

 

Tarif: 395 euro/persoana

Tarif early booking: 375 euro/persoana

 

Supliment camera single: + 45 euro

Reducere copil sub 12 ani: - 35 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)

Reducere al 3-lea adult in camera:  - 15 euro

Grup minim: 20 persoane

 

Compania aeriana: TURKISH AIRLINES

Orar de zbor: Cluj-Napoca 21:20 - Istanbul 23:10; Istanbul 18:50 - Cluj-Napoca 20:30

 

Tariful include: avion Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, taxe aeroport* si catering, bagaj de cala de 25 kg, transfer aeroport - hotel - aeroport, 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Fuar 3* sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), tur de oras Istanbul, asistenta turistica in limba romana pe toata perioada excursiei, ghid local in ziua a doua.

 

*mentiune: in cazul in care compania aeriana modifica taxele de aeroport tariful poate suferi mici modificari.

 

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Palatul Dolmabahce ~10 EUR, Topkapi ~10 EUR, Aya Sophia ~10 EUR, Basilica Cisterna ~3 EUR), excursia cu vaporul pe Bosfor ~ 7 EUR, transport local cu tramvaiul ~10 EUR, asigurare medicala si storno.

 

Conditii de plata:

  • 50 % avans la inscriere
  • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

 

Conditii de renuntare:

In cazul in care turistul renunta (indiferent de motiv)  la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

   a) 50 % din preţul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;

   b) 75 % din preţul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

   c) 100 % din preţul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 21 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.

 

 

ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, pasaport emis de catre alt stat decat Romania, etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul.

Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?